Waag jij de sprong?

Aangezien je als starter of carrière switcher soms moeilijk het bos door de bomen ziet en bovendien nog veel te leren hebt, bieden wij je graag een springplank naar een job in de boeiende wereld van verzekeringen.

Inderdaad je leest het goed, je krijgt een betaalde opleiding van 6 maanden waarin jij wordt ondergedompeld in de verzekeringswereld en zo de nodige expertise aangereikt krijgt om de job helemaal van 0 te leren.

Durf jij te springen?

Dan leiden wij je op tot Concordia Insurance Advisor, hét aanspreekpunt voor onze klanten die het beheer van hun verzekeringen van A tot Z opvolgt.

De Concordia Dive geeft jou de kans om zonder de nodige achtergrond of diploma met ons kennis te maken en samen te bekijken of we een goede match zijn voor de toekomst.

Zo werkt het

  1. Registreer je voor The Dive via deze link en dit ten laatste op 29 mei 2023.
  2. Vul alle velden in en upload je cv. Vergeet zeker niet je interesses, kwaliteiten en ervaringen voldoende in de verf zetten. Diploma’s zijn immers van ondergeschikt belang.
  3. Hou alvast 30/05/2023 vrij. We nodigen je dan uit voor een webinar voor meer informatie over de job en het verdere traject.
  4. Goed gevoel bij de webinar? Dan volgt er een eerste kennismaking (al dan niet online).
  5. Een match voor de volgende fase? Dan volgen er (al dan niet online) testen.
  6. Je kan starten? We nodigen je dan graag uit voor een kick off voor een welkom met het hele team “client advisor” in opleiding.
  7. Eens je bij ons aan de slag bent, voorzien vanaf september, krijg je eersteklas trainingen gedurende 6 maanden (in regio Antwerpen).