Affinities, federaties & sport

Een affinity-programma biedt het voordeel om in groep individuen te onderschrijven, waardoor een betere verzekeringsdekking voor lagere premies mogelijk wordt. Dergelijk programma kan bovendien zeer efficiënt geadministreerd worden.

Als sporter wil u altijd tot het uiterste gaan. U probeert iedere dag uw grenzen te verleggen en geeft alles wat u kunt. Wij begrijpen dat: ook wij streven ernaar steeds het beste uit de markt te halen. We beschermen uw belangen door uw potentiële risico’s te analyseren en u te informeren over de mogelijke financiële gevolgen.

“We bieden u op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor voldoende dekking.”

Waarom concordia

Concordia is al jarenlang trotse partner van sport- en beroepsfederaties. Onze expertise biedt u de mogelijkheid om toegevoegde waarde aan uw leden te bieden. We ondersteunen graag uw projecten en delen onze kennis uit verschillende sectoren. Dankzij onze kantoren in Gent en Brussel kunnen wij uw leden op nationaal niveau helpen. U kunt bij ons terecht in het Nederlands, in het Frans en in het Engels.

Wij helpen u met:

  • Verzekeringsproducten en diensten op maat voor uw leden

Waarom Concordia?

Wij zijn niet enkel verzekeringsdeskundigen. Wij hebben atleten en ex-professionals in huis. Peter Van Petegem, die als geen ander de risico’s en behoeften van professionele atleten begrijpt, leidt de bedrijfsontwikkeling. Wij verzorgen diensten voor sportfederaties op nationaal en internationaal niveau, want we maken deel uit van een internationaal netwerk.

We hechten veel belang aan de langetermijnrelaties met onze klanten, opgebouwd door onze kwalitatieve dienstverlening. We willen de volledige vertrouwelijkheid te allen tijde behouden en benadrukken het belang van voortdurende communicatie.

Wij helpen u met:

  • Balance Sheet Protection
  • Player Own Benefit
  • Federation insurance
  • Event insurance
  • Ongoing risk monitoring and management
  • Total Insurance Packages