Employee Benefits

Door Pieter Holbrouck, Employee Benefits Consultant bij Concordia

De meesten onder u hebben het reeds opgemerkt: sinds kort kan men op mypension.be niet langer enkel het aanvullend pensioen (2e pijler) raadplegen, maar ook het wettelijk pensioen (1

Iedereen weet dat het wettelijke zelfstandigenpensioen vrij karig is met een gemiddelde van € 840,00 per maand. Hiermee alleen zal u straks niet ver springen.

De pensioenfiche: Meer vraagtekens dan antwoorden?

mycareer.be nu online

Op 29 augustus 2017 lanceerden Sigedis en RSZ in het bijzijn van minister van Werk Kris Peeters en minister van Sociale Zaken Maggie De Block de online loopbaandatabank “ mycareer.be”, een tool die

daling rendement

Voor bedrijven zijn in deze tijden van War for Talent een goede verloning en competitieve extralegale voordelen uiterst belangrijke troeven in de aanwerving van personeel maar misschien nog meer….

We vernemen om de haverklap dat het aantal werknemers met een burn-out toeneemt, exacte cijfers zijn moeilijk te vinden.

Concordia Employee Benefits & Healthcare

In het kader van Employee Benefits vinden wij, als makelaar / consultant het essentieel te weten wat voor HR professionals en hun onderneming echt belangrijk is.

Abonneren op RSS - Employee Benefits