Sport: wij verzekeren uw droom!

Sport is een uitdaging en u heeft van uw sport uw beroep gemaakt?

Een droom die uitkomt! Sportief ligt de lat vaak heel hoog en bent u omringd door de beste kinesisten, dokters,…

 

Beschikt u echter ook over de beste ongevallenverzekering?

Denk maar aan de gevolgen van een ongeval. Uw droom kan in enkele seconden uitdraaien op een nachtmerrie, vaak met zware financiële gevolgen. In het verleden kon de Belgische verzekeringsmarkt de verwachtingen van veel profsporters niet inlossen.

Zoals Peter Van Petegem, ex-wielrenner en voormalig winnaar Parijs-Roubaix, vertelt: “Ik heb jarenlang naar een gepaste ongevallenverzekering gezocht maar nooit gevonden. Zou ik een zwaar ongeval gehad hebben dan was dit  een drama geweest voor mij en mijn gezin.”

 

Concordia heeft hier nu verandering in gebracht! Via uitgebreid marktonderzoek en samen met de expertise van Peter Van Petegem, die de noden van de profsporters in kaart bracht, werd ‘Player own Benefit’ ontwikkeld, de ongevallenverzekering op maat voor profsporters.

Deze verzekering biedt wereldwijde dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval, dit 24/24u. Ook hartfalen is gedekt.

 

Heeft u interesse in specifieke verzekeringen of wenst u meer info over bovenstaande ongevallenverzekering? Aarzel niet om onze sportafdeling te contacteren op het nummer 09/264 11 77 of stuur een mailtje naar sport@concordia.be. Wij helpen u graag verder.