Concordia

concordia

Sinds 1 maart ligt het boek “De stabiliteit van de wet-Peeters doorgelicht” in de rekken.

concordia klasseert geen dossiers

Schadedossiers kunnen heel complex zijn.  Soms raken ze erdoor zelfs in een impasse. De enen handelen zo’n dossier af, door het te migreren naar de categorie ‘geklasseerd’.

Overkoepelende visie

Wij kijken terug op een geslaagde trefdag ‘ Wet Peeters’. De opkomst was talrijk en het publiek was fantastisch. Vele vragen werden gesteld, antwoorden werden verleend met zin voor praktijk.

Concordia en CIB

Al bijna tien jaar is Concordia de vaste verzekeringspartner van CIB Vlaanderen. Ook de komende jaren slaan we de handen verder in elkaar.

Tony Van Hoek Concordia

Op 19 september 2016 gaf Tony Van Hoek, stichter en voorzitter van Concordia NV, na 55 jaar de verantwoordelijkheid over zijn levenswerk door aan zijn opvolgers.

Concordia overname ProAssur

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en houden er dan ook aan u graag persoonlijk te informeren over de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Concordia kantoor

In 1960 vestigde Concordia nv zich als verzekeringsmakelaar op het Stapelplein hier in Gent.

Concordia in zee met EuroCaution Benelux

Verzekeringsmakelaar Concordia N.V. (Gent), die al ruim tien jaar als partner van CIB Vlaanderen optreedt, gaat een strategisch partnership aan met EuroWaarborg Benelux N.V.

Krachtenbundeling Concordia Holland en ‘De Keizer’ definitief een feit

Pagina's

Abonneren op RSS - Concordia